Canelloni med svinekød og kyllingelever
(4 pers. i 2 dage)
30 g tørrede rørhatte
4 spsk. olivenolie
2 løg, hakkede
4 fed hvidløg, hakkede
800 g hakket svinekød
250 g kyllingelever, optøet
1 dl timian- og rosmarinblade
1 lille dåse tomatpure
1½ dl bouillon
1 glas tomatsovs
2 mozzarellakugler
Frisk basilikum
50 g parmesan til at rive
300 g frisk lasagne el.canellonirør
Udblød de tørrede svampe. Steg løg og hvidløg i olien og kom kødet ved, så det bruner. Tilsæt hakkede krydderurter og kyllingelever i mindre stykker. Efter et par min. tilsættes pure og bouillon, og det småkoger i 5 min. Fyldes i rør ell. friske lasagneplader, der foldes som rør. Lægges i to ovnfaste fade, overhældes med tomatsovs og drysses med parmesan og skiver af mozzarella og frisk basilikum. Herfra fryses den ene portion, mens den anden så steger i ovnen ved 200° i 30 min., til den er gylden og klar. Server med grøn salat.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Pasta for alle pengene? Så se her:
Pasta med muslinger
Pasta med lynstegt grønt
Pasta med kalvekød og kantareller