Ingredienser til kyllingepie
(3 pers.)
400 g kyllingefilet
100 g østershatte
1 spsk. olie
1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 tsk. frisk timian
1 spsk. frisk oregano
½ tsk. salt
1 knsp. peber
200 g hytteost
1 dl fløde 9%
2 rl. tærtedej
2 røde peberfrugter
Mælk til pensling
Fremgangsmåde til kyllingepie
Skær kyllingen i tern og brun dem i olien sammen med østershattene, løg og hvidløg. Tilsæt krydderier, lad det svitse med i et par min. og vend hytteost og fløde i. Læg den ene dejrulle i et smurt tærtefad på 26 cm og kom peberfrugter i strimler og kyllingefyldet over. Skær nogle huller i den anden dej og læg den over som låg. Klem kanten godt til og pensl med mælk. Bag pien ved 190° i 45 min. og servér med en god råkost til.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Stegte ris med and
Kylling i gryde
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)