Farseret kylling
(4-5 pers.)
1 kylling
1 lille chorizopølse skåret i tynde skiver
½ løg
2 fed hvidløg
½ citron
6 timian kviste
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
50 g grønne, udstende oliven
Tilbehør
Kartoffelbåde i ovn
Grøn salat med æbler, valnødder og tomater
Løsn skindet på brystet af kyllingen og skub forsigtigt chorizoskiverne ind under skindet. Gnid kyllingen med olie, salt og peber. Kom løg og hvidløg i både, citron i skiver og timian i kyllingens indre og steg den i ovnen ved 190° i 1 time. Giv den evt. lidt mere varme til sidst så den bruner mere. Hæld ca. 1 dl vand ved undervejs så der dannes sky. Blend skyen med grønne oliven som en olivensovs. Server med kartofler og salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere fjerkræ...
Poussin med svamperisotto
Kalkunrullesteg med olivenfyld
Kylling i appelsinsovs