Laks med citrussalat og dildbønner
(3 pers.)
25 min
1 lime
1 appelsin
2 grapefrugter
3 lakseportioner
2 julesalat
3 gulerødder
1 ds. hvide bønner
1 spsk. olivenolie
1 fed hakket hvidløg
2 spsk. klippet dild
Salt og peber
Riv skallen af lime og appelsin og pres saften af limefrugten. Bland halvdelen af den revne skal med limesaften og lidt salt og peber, hæld det over lakseportionerne og lad dem trække i 5-10 min. Skær appelsin og grapefrugter i fileter og snit julesalaten i strimler. Skær tynde bånd af guleroden og bland citrusfileter, julesalat og gulerod med resten af den revne skal. Dræn bønnerne og sauter dem i olien med hvidløg og dild og smag ti. Steg lakseportionerne på en varm pande i 3-4 min. på hver side og server.
Madopskrift: Kristina Miechels
Hvis der skal gå fisk i den...
Torskerognsfrikadeller
Laksekrebinetter med radicchio og valnødder