Pasta med pølser og bagte tomater
Ingredienser til pasta med pølser og bagte tomater
(2 pers.)
300 g cocktailtomater
1 tsk. flagesalt
2 stilke timian
150 g cocktailpølser
1 spsk. olie
250 g frisk pasta
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
Friskkværnet peber
Tilbehør
Flutes
Fremgangsmåde til pasta med pølser og bagte tomater
Halvér tomaterne og spred dem ud på en bageplade. Drys med salt og timian og bag tomaterne i ovnen ved 175º varmluft i 30 min. Rist pølserne let i olien ved middelhøj varme, kog pastaen i letsaltet vand i 3 min. og hak hvidløget fint. Sautér hvidløget i olien uden det tager farve, tilsæt pastaen sammen med tomaterne og evt. lidt af pastavandet. Servér pastaen med de ristede cocktailpølser og friskkværnet peber.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Koteletter med feta-kartofler
Boller i karry