Stegt kylling med kartoffelkokotter
(4 pers.)
20 min. + 40 min i ovnen
1 kg kyllingeoverlår
1 tsk. salt
1 tsk. hvidløgspeber
800 g kartofler
1 spsk. smeltet smør
2 dl mælk
½ tsk. salt
1 knsp. peber
2 æg
100 g feta
1 rød peber
Krydr kyllingestykkerne med salt og hvidløgspeber og steg dem i ovnen ved 200° i 60 min. Kog kartoflerne møre i usaltet vand, mos dem og rør dem med smeltet smør, mælk, salt og peber. Pisk æggene i et ad gangen, der skal piskes godt mellem hvert æg, så mosen bliver glat, blank og luftig. Skær feta og peberfrugt i tern og vend dem i mosen. Kom mosen i smurte kokotter og stil dem ind sammen med kyllingerne i de sidste 20 min. Server med en fyldig råkostsalat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Mere med kylling...
Farseret kylling
Kylling i stegeso med grønt
Kyllingefrikadeller med bønnesalat