Pølsespid med blomkålssalat
(3 pers.)
30 min.
500 g gode grillpølser
2 peberfrugter
200 g champignoner
650 g kogte, små kartofler
1 pk. bacon i skiver
1 blomkål
500 g bælgærter
2 forårsløg
2 dl syrnet fløde
1 fed hvidløg
½ bdt hakket persille
Salt og peber
Skær pølserne i 2 cm lange stykker, skær peberfrugterne i mindre stykker og rens champignonerne. Sæt skiftevis pølser, peberfrugt, champignoner og kartofler på spid sammen med baconskiverne. Del blomkålen i små buketter, bælg ærterne og hak forårsløgene. Bland fløden med presset hvidløg og persille, smag til med salt og peber og vend blomkål, ærter og forårsløg i. Grill spiddene et par min. på hver side og server med blomkålssalaten.
Madopskrift Kristina Marckmann
Prøv flere spid...
Kyllinge-ferskenspid med sprøde kartofler
Krydderspid med provencekartofler
Frikadellespid med agurke-kartoffelsalat