Opskrifter
Tungratin med grønt
Onsdag, 15. april 2009af Redaktion
(4 pers.)25 min.250 g pastaskruer el. rør50 g smør35 g hvedemel6 dl sødmælk90 g revet fast ostLidt revet muskatnødSalt og peber1 bdt. grønne asparges
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/0e0f1fdcf17b49b585e38a2bc7c6c09f.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
25 min.
250 g pastaskruer el. rør
50 g smør
35 g hvedemel
6 dl sødmælk
90 g revet fast ost
Lidt revet muskatnød
Salt og peber
1 bdt. grønne asparges skåret i mindre stykker
2 dåser tun i vand
Tilbehør
Grøn salat
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Smelt smørret, afbag med melet og spæd med mælken. Kog igennem og smag til. Tilsæt halvdelen af osten, asparges, pasta og tun. Kom i et smurt ovnfast fad og drys med resten af osten. Sættes i ovnen ved 225° i 15 min. Spises med grøn salat
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere med fisk...
Birkespaneret fiskefilet med rissalat
Stegt smørfisk med bønnesaute
Fyldig suppe med alks og rejere