Opskrifter
Chili con carne
Søndag, 28. december 2008af Redaktion
(4 pers.)2 løg2 fed hvidløg1 spsk. olie½ spsk. spidskommen1 tsk. cayennepeber500 g hakket oksekød1 rød chili (habanero)1 ds. fl. tomater230 g kogte
(4 pers.)
2 løg
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
½ spsk. spidskommen
1 tsk. cayennepeber
500 g hakket oksekød
1 rød chili (habanero)
1 ds. fl. tomater
230 g kogte kidneybønner
½ spsk. salt
¼ tsk. peber
Hak løg og hvidløg og svits dem let i olien. Tilsæt spidskommen og cayennepeber og lad det svitse med i 1 min. Brun kødet af sammen med løg og krydderier. Hak chilien fint og tilsæt den sammen med flåede tomater og bønner og lad retten småsimre i 10 min. Smag til med salt og peber og server med groft brød.
Madopskrift: Kristina Miechels
Prøv en anden klassiker...
Pølsegryde