Lammekoteletter med middelhavskartofler
(3 pers.)
30 min.
650 g små kartofler
50 g sorte oliven
3 lammekoteletter
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 fed hvidløg
1 kvist rosmarin
1 spsk. smør
50 g semidried tomater i strimler
100 g feta i tern
2 fintsnittet forårsløg
1 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Halver og udsten olivenene. Krydr lammekoteletterne med salt og peber og skær hvidløget i tynde skiver. Rist hvidløg og rosmarin i olien til de begynder at tage farve, læg koteletterne på og lad dem stege 3-4 min. på hver side ved middelhøj varme. Skær kartoflerne i tern og bland dem med tomater, feta, forårsløg og oliven. Pisk citronsaft og olivenolie sammen, smag til med salt og peber og hæld det over kartoflerne.
Madopskrift: Kristina Marckmann
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Græsk lammeragout med citron
Lam og kikærtemos
Fyldt kalvekød med tranebær
Få masser af inspiration til mad og pynt på påskebordet
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)