Kinesisk kylling med grønsagsris
(4 pers.)
20 min. + 50 min. i gryden
Marinade
½ l suppe
2 dl soja
1 dl sherry
1 kanelstang
2 stk. appelsinskal
2 stjerneanis
1 dl farin
2 cm frisk ingefær i strimler
1 kylling parteret i 8 stykker el. 8 ens stykker kyllingudskæring
1 rød chili
3 forårsløg i skiver
Tilbehør
Kogte ris vendt med en pose frossent wokgrønt
Rør marinaden sammen. Læg kyllingen i og lad den trække 1 time. Kog så det hele - marinade og kylling i en gryde ved lav varme i 20 min. Vend kyllingen og kog videre 20 min til. Kog imens risen og vend grøntblandingen i 5 min før risen er færdig. Server til drysset med karry. Kyllingen anrettes med sovsen og drysses med friske skiver af forårsløg og chili.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Se her, hvis du er vild med kylling...
Tandorilår med coleslaw
Kyllinge-ferskenspid med sprøde kartofler
Kylling i ovn med æbler og spinat