Fyldt mørbrad med hjertesalat
Opskrift på fyldt mørbrad med hjertesalat
(3 pers.)
1 svinemørbrad (500 g)
1 dl basilikumblade
50 g feta
Salt og peber
125 g bacon i skiver
1 spsk. smør
1 dl bouillon
1½ dl fløde
1 spsk. citronsaft
1 spsk. majsstivelse
1 spsk. sukker
2 hjertesalat
SE OGSÅ: Masser af opskrifter med mørbrad
Fremgangsmåde på fyldt mørbrad med hjertesalat
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)Sådan laver du fyldt mørbrad med hjertesalat til
Lav et snit i hele mørbradens længde, hvor du skærer den halvt igennem. Bland hakket basilikum og smuldret feta og fordel blandingen i snittet. Saml mørbraden om fyldet og krydr med salt og peber. Vikl bacon om mørbraden og brun den i smørret på alle sider. Hæld bouillonen ved og lad den småsimre under låg i 15 min. Bland ½ dl fløde med citronsaft og lad den tykne. Tag mørbraden op og rør resten af fløden i væden. Jævn sovsen med majsstivelse og smag til med salt og peber. Rør sukkeret i den tyknede fløde, vend salatbladene i og servér med kogte kartofler.