Banoffee pie
Ingredienser til Banoffee pie
(6 pers.)
Bund
100 g mørk chokolade
100 g Digestive kiks
50 g sirup
Fyld
3 bananer
400 g dulce de leche (Dulce de leche er kondenseret mælk, der er kogt ind til karamel)
Top
2½ dl piskefløde
Chokolade til pynt
Fremgangsmåde til Banoffee pie
Tegn bunden af en springform op på bagepapir, klip den ud og læg den i en springform. Hak chokoladen fint, blend den med kiks og sirup til en jævn grød, som fordeles i formen. Stil dejen på køl i 30 min. Varm dulce de lechen op i en gryde, til den er som en halvfast karamel. Skær bananerne i skiver og læg dem på kagebunden. Kom den let afkølede dulce de leche karamel over. Pisk fløden til skum og top den over kagen. Hak chokoladen og drys den over kagen.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Påskekage
Påsketærte med chokolade
Vi elsker muffins!
Er du vild med muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)