Jordbær-daiquiridessert
(2 pers.)
15 min.
300 g jordbær
4 spsk. lys rom eller hvidvin
3 spsk. sukker
1½ dl piskefløde
1 usprøjtet lime
Lime og jordbær til pynt
Rens jordbærrene og skær dem i kvarter. Hæld halvdelen af sukkeret, rommen og lidt af limesaften over. Pisk fløden til skum og vend lidt sukker, revet limeskal og evt. lidt rom i skummet. Læg jordbærrene i glas, top med flødeskum og pynt med friske jordbær og lidt sukkerdyppet limeskal eller skiver. Server evt. en sprød vaffel til.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Find flere opskrifter her...
Caipirinha med citrongræs
Winecooler
Sprøde havrekager med hyldeblomstfløde og jordbær
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)