(4 pers.)
25 min. + 6 timers marinering
4 fed hvidløg
1 kvist rosmarin
2 spsk. tomatkoncentrat
Evt. lidt worchestersovs
2 tsk. sennep
1½ dl øl
600 g okseinderlår
2 dl bouillon
Salt og peber
Grove flutes
Tomater og salat
Rør hakket hvidløg, rosmarin, tomat, sovs, sennep og øl i en skål. Læg kødet i denne lage og lad det trække i 4-6 timer.
Tag kødet op og dup det tørt. Si lagen og bring den i kog i en gryde med bouillonen - kog til den er reduceret til det halve.
Steg kødet i ovnen i ca. 20 min., til det er som du ønsker det. Skær i tykke skiver.
Læg det i lune grove flutes med salat og tomat og hæld sovsen over. Drik øl til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Pariserbøf
Langtidsbraiseret oksekød med hvide bønner
Vietnamesiske ruller med kylling