Opskrifter

Arme riddere med rabarber og creme

Søndag, 7. juli 2013af Redaktion
Disse herligheder vil uden tvivl vække begejstring ved morgenbordet!

Ingredienser til arme riddere med rabarber og creme

(4 pers.)

4 rabarberstilke, ca. 150 g
1 dl vand
150 g sukker

Creme
2 dl mælk
50 g sukker
2 æggeblommer
1 spsk. majsstivelse
1 tsk. vaniljesukker

Kryddersukker og brød
2 spsk. sukker
½ tsk. knust kardemomme
½ tsk. kanel
1 æg
½ dl mælk
4 skiver franskbrød
25 g smør

Verdens bedste vafler

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Køb billigt køkkenudstyr

Fremgangsmåde til arme riddere

Rens rabarberne og snit dem i 6-7 cm lange stk. Kog vand og sukker op, tilsæt rabarberne og lad dem simre i lagen uden at koge, til de er møre. Køl rabarberne af.

Creme: Pisk alle ingredienserne sammen i en gryde og varm op under piskning, til cremen jævner. Tag gryden fra varmen.

Kryddersukker med brød: Bland kardemomme, kanel og sukker på en tallerken. Pisk æg og mælk sammen i en skål. Dyp brødet i æggeblandingen og steg dem på en pande i gyldent smør. Vend dem i kryddersukkeret. Servér med creme og rabarber.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Hyldeblomst-pandekager med orangecreme

Mere med rabarber


Bagte rabarber med
hyldeblomstfløde

Rabarbermuffins
med chokolade

Rabarberkage med
kardemommemarengs

Rabarber-ingefærpie

Rabarbergrød

Vi elsker jordbær og rabarber!

Vi elsker jordbær og rabarber!