Opskrifter
Påskefrikadeller
Torsdag, 9. april 2009af Redaktion
(4-6 pers.)25 min.300 g hakket svinekød1 tsk. fint salt1 æg1 dl fløde 9%4 spsk. hvedemel1 gulerod1 dl frisk spinat2 spsk. revet løg1 tsk.
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/11fca8626c364200bcb76316d4425fcf.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4-6 pers.)
25 min.
300 g hakket svinekød
1 tsk. fint salt
1 æg
1 dl fløde 9%
4 spsk. hvedemel
1 gulerod
1 dl frisk spinat
2 spsk. revet løg
1 tsk. gurkemeje
Friskkværnet peber
Smør til stegning
Rør svinekødet sejt med salt og rør æg, fløde og hvedemel i. Skræl guleroden, riv den og hak spinaten. Tilsæt løg, gulerod, spinat, gurkemeje og peber og rør farsen jævn. Form farsen til frikadeller og steg dem i smør ved middelhøj varme i 5-6 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Server frikadellerne lune med groft brød og pickles.
Madopskrift: Kristina Miechels
Mere med svinekød...
Svinekam stegt som vildt
Svinemedaljon med blommer og gulerødder
Svinemørdbrad med kartoffel-svampegratin
Gris i øl