Grillede lammekoteletter med gremolata
(6 pers.)
12 små enkelte lammekoteletter
Krydderurtesalt
Peber
6 kviste spæd løvstikke
6 kviste bred persille
1 lille bundt kørvel
50 g smør
100 g afskorpet brød
Evt. 1 citron
Drys koteletterne med krydderurtesalt og lad dem trække i 20 min. Grill dem ca. 3 min. på hver side. Brun smørret, uden at det branker, men det skal være brunet. Blend løvstikke, persille, kørvel og brødkrumme med smørret til en slags pesto. Juster med smør og evt. lidt citronsaft. Smag til med salt og peber. Server til de grillede koteletter.
Tip: Server koteletterne sammen med grillede kartofler med laksetatar
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mad til midsommerens fester...
Crostini med gor-
gonzola og figner
Spansk tunsalat
Sprød mozzarella
Kyllingevinger med
kant
Kaffe-Bailey iskage
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)