
Det er svært at sige fastelavn uden fastelavnsboller! Faktisk starter de fleste tidligere og tidligere på året med både at lave fastelavnsboller og ikke mindst spise dem.
Men der er jo ingen, der siger, at det absolut skal være de samme fastelavnsboller, der bliver serveret år efter år.
Derfor har vi herunder samlet fem bud på, hvilke fastelavnsboller, du kan give dig i kast med at lave i år. Vi garanterer, at du ikke vil fortryde det.
Rigtig god fornøjelse - og velbekomme!
Disse fastelavnsboller bliver næsten ikke nemmere!
De er hurtige at bikse sammen, og så er de fyldt med dejlig - valgfri - marmelade. Mums!
En fastelavnsbolle behøver ikke nødvendigvis blive lavet af en gærdej eller wienerdej - den kan også komme i form af en vandbakkelse!
Her får du opskriften på hjemmelavede vandbakkelser, der er fyldt med vaniljecreme og hindbærkompot.
Det er svært at sige fastelavn uden at sige gammeldags fastelavnsbolle!
Hvis du ikke behøver smarte smage eller et finurligt udtryk, så er denne opskrift på gammeldags fastelavnsboller med marcipanremonce måske den helt rette for dig at give dig i kast med.
Semlor er et dejligt alternativ til den velkendte danske fastelavnsbolle.
Her får du nemlig den skønne kardemomme-bolle, samtidig med du får et lækkert fyld af marcipancreme og flødeskum. Ikke andet at sige end mums!
Disse firkantede fastelavnsboller med smag af appelsin er super nemme at lave, og så smager de skønt med det mere friske pust af appelsin.
Fandt du ikke en version af fastelavnsboller, der var din smag? Så prøv at kigge på disse tre andre slags fastelavnsboller, vi har fundet her.