Amerikanske pandekager med kokos og havregryn
Ingredienser til amerikanske pandekager
2 æg
2 dl kærnemælk
40 g havregryn
20 g kokosmel
80 g hvedemel
½ tsk. fint salt
1 tsk. bagepulver
1 tsk. sukker
Smør til stegning
Fremgangsmåde til amerikanske pandekager
Del æggene og pisk æggeblommerne sammen med kærnemælk. Bland havregryn og kokos med hvedemel, salt, bagepulver og sukker. Pisk æggehviderne stive og vend dem i mælkeblandingen skiftevis med melblandingen. Bag dine pandekager ved svag varme ca. 3 min. på hver side. Server dem med frisk ananas, ahornsirup og vaniljeis.
Opskrift: Heidi Jensen
Find flere opskrifter her...
Ingelises pandekager med øl
Pandekagestak med æbler og brombær
Hyldeblomstpandekager med orangecreme
Find masser af pandekager her...
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)