Pandekagestak med æbler og brombær
(4-5 pers.)
1 portion dej til criquettes pandekager
Fyld
1-2 æbler skåret i både
1 dl vand
1 tsk. kardemomme
1 spsk. flydende honning
½-1 glas brombærmarmelade
2 spsk. flydende honning
Tilbehør
Fyldig yoghurt (10%) eller en god vaniljeis
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Pisk æggene godt med sukker og iskoldt vand. Tilsæt melet og rør blandingen så jævn som muligt. Pisk lidt efter lidt den kolde mælk i og til sidst det afkølede smør. Bag 8 pandekager på en lille slip let-pande.
Fyld: Kog æblerne lige netop møre i vand med honning og kardemomme og lad dem dryppe af. Læg pandekagerne i en stak i et ovnfast fad med æbler og brombærsyltetøj mellem hver. Pensl den øverste pandekage med honning og gratinér hele stakken 3-4 min. i ovnen ved 250°.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Uhm! pandekager...
Hyldeblomstpande-
kager med orange-
creme
Ingelises pande-
kager med øl
Criquettes pande-
kager
Find endnu flere pandekager her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)