(4 stk.)
½ pakke filodej, 120 g
½ dl sukker
1 god håndfuld mynteblade
½ ananas
½ stang vanilje
2 spsk. sukker
2 spsk. smeltet smør
Olie til stegning
Yoghurtsauce
1 dl yoghurt 10%
½ spsk. flormelis
½ tsk. vaniljesukker
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Miks sukker og mynte, til det er grønt. Bred sukkeret ud på bagepapir og lad det tørre 20-30 min. Skræl ananassen, fjern midterstokken og skær kødet i små stykker. Bland ananas med sukker og vanilje.
Bred 2 ark filodej ud og del dem på midten, så der bliver 4 stykker. Fold dem på langs og fordel ananassen på dem. Fold siderne ind og rul dem sammen. Pensl med smeltet smør.
Sauce: Smag yoghurt til med flormelis og vanilje. Varm ca. 1 cm olie op i bunden af en lille stegepande til 160°. Steg rullerne sprøde på alle sider og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Drys myntesukker over og spis dem lune og sprøde med yoghurtsaucen til.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
FINE TÆRTER
Sød tærteform i porcelæn med riller, så er du klar til at lave de fineste tærter! Formen koster 129 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Limemousse med chokolade
Grillede ananas med hyldeblomst og ostecreme
Tortillaruller med ananas
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)