Limemousse med chokolade
(4 pers.)
1 blad husblas
2 pasteuriserede æggehvider
3 spsk. sukker
2½ dl piskefløde
Fintrevet skal af 2 usprøjtede lime
½ dl limesaft
50 g hakket chokolade
TIP
Til madlavning bør citroner altid være usprøjtede. Desværre er det svært at få fat på usprøjtede lime, så de skal skrubbes godt.
Læg husblassen i blød i koldt vand. Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i. Pisk fløden stiv med limeskal og pisk sukkeret i. Tryk vandet af husblassen og smelt den ved lav varme i mikroovn eller over vandbad. Bland limesaft og husblas og rør det i flødeskummet. Vend forsigtigt hviderne og halvdelen af chokoladen i. Hæld moussen i dessertglas og stil dem koldt et par timer. Pynt med resten af chokoladen og limeskiver.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Koldskålsmousse
med jordbærsalat
Find en masse mad- og håndarbejdsopskrifter med syrlige citrusfrugter her
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)