Ingredienser til bær sabayon
(4 pers.)
4 blommer
100 g brombær
100 g sene hindbær
4 spsk. sukker
4 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk. sød hvidvin som sauternes
Fremgangsmåde til bær sabayon
Skyl og halvér blommerne. Anret dem i portionsglas med brombær og hindbær og drys en smule sukker over dem.
Pisk ægblommer og sukker sammen over vandbad og pisk i 5 min. Pisk vinen i og pisk, til det skummer og jævner. Servér som sovs over frugten og servér straks.
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.Se vores muffins her
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Æbledessert
Pærer belle Helene
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)