Opskrifter

Bagt cheesecake med likør

Onsdag, 7. maj 2014af Anne Skovgaard-Petersen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Himmelsk voksendessert

Opskrift på bagt cheesecake med likør

100 g hårde ingefærkager
100 g digestive-kiks
2 spsk. sukker
100 g smør

Fyld
400 g kvark
100 g Philadelphia
100 g sukker
3 æg
½ dl likør, f.eks. Drambui el. Gran Marnier, el. appelsinsaft
½ tsk. stødt ingefær

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Pynt
Sigtet kakao
Nøddeflager

Fremgangsmåde til bagt cheesecake med likør

Knus kiksene i en plastpose med kagerulle eller kødhammer. Smelt smørret.

Bland kiksene med smør og sukker. Kom kikseblandingen i en springform og pres den lidt sammen med bagsiden af en ske. Sæt formen i køleskab, mens fyldet laves.

Fyld: Rør kvark, Philadelphia og sukker sammen og pisk æggene i et ad gangen. Pisk likør og ingefær i. Fordel fyldet i formen og glat det jævnt ud. Bag kagen 40-45 min. ved 180°. Sluk for ovnen, sæt ovndøren på klem og lad kagen stå 20 min. i ovnen. Køl den af til næste dag. Sigt et tyndt lag kakao over og drys nøddeflager på.

Fristende cheesecakes!

Er du også vild med cheesecake - eller ostekage - så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter.
Se opskrifter på cheesecake her >>


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.

Lad dig inspirere til nem aftensmad på 15-20 min - se bare i galleriet herunder