Bagt cheesecake med likør
Opskrift på bagt cheesecake med likør
100 g hårde ingefærkager
100 g digestive-kiks
2 spsk. sukker
100 g smør
Fyld
400 g kvark
100 g Philadelphia
100 g sukker
3 æg
½ dl likør, f.eks. Drambui el. Gran Marnier, el. appelsinsaft
½ tsk. stødt ingefær
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)Pynt
Sigtet kakao
Nøddeflager
Fremgangsmåde til bagt cheesecake med likør
Knus kiksene i en plastpose med kagerulle eller kødhammer. Smelt smørret.
Bland kiksene med smør og sukker. Kom kikseblandingen i en springform og pres den lidt sammen med bagsiden af en ske. Sæt formen i køleskab, mens fyldet laves.
Fyld: Rør kvark, Philadelphia og sukker sammen og pisk æggene i et ad gangen. Pisk likør og ingefær i. Fordel fyldet i formen og glat det jævnt ud. Bag kagen 40-45 min. ved 180°. Sluk for ovnen, sæt ovndøren på klem og lad kagen stå 20 min. i ovnen. Køl den af til næste dag. Sigt et tyndt lag kakao over og drys nøddeflager på.
Fristende cheesecakes!
Er du også vild med cheesecake - eller ostekage - så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter.Se opskrifter på cheesecake her >>
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.