Banan og blåbær muffins
(12 portioner)
300 g hvedemel
1½ tsk. natron
100 g rørsukker
125 g havregryn
2 stk. banan
¼ l kernemælk
2 stk. æg, hele, rå
150 g blåbær, optøede
6 spsk. olivenolie
Sådan gør du
Mos banan ned i en skål. Kærnemælk, olie og æg røres i bananerne. Bland mel, havregryn og natron i en anden skål. Bland de 'våde' ingredienser med de tørre og rør hurtigt rundt med en træske. Blandingen vil se lidt klumpet ud, men rør ikke for meget. Bland de optøede blåbær i. Smør en muffin form med plads til 12 stk. Bages i 18-20 minutter på 180 grader.
Tips: Du kan også bruge brombær i stedet for blåbær.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 253 kcal/1059 kJ
Fedt 9 g
Kulhydrate: 37 g
Protein 5 g
Kostfibre 2 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Frugtsalat med kokos
Bagte æbler med mandelfyld
Fibermuffins
Masser af skønne slankedesserter