Ingredienser til muffins med birkes
(18 stk.)
230 g mel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
½ dl birkes
150 g sukker
2 æg
1 dl solsikkeolie
1½ dl kondenseret mælk
½ dl mælk
Fremgangsmåde til birkesmuffins
Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og birkes og pisk sukker og æg luftigt. Bland olie og mælk i æggesnapsen og rør blandingen i melet til en glat dej. Fordel dejen i 18 muffinsforme og bag dem ved 190° i 20 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Find flere opskrifter her...
Majsmelsmuffins
Gulerodscupcakes
Glutenfri gulerods-kokos-muffins
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)