(6 pers.)
200 g blommer
150 g æble
1 spsk. kanel
2 spsk. rørsukker
125 g smør
150 g hvedemel
80 g sukker
50 g valnødder
50 g mandler
4 spsk. kokosmel
Tilbehør
Flødeskum
Skær blommer og æbler i små stykker og vend med kanel og sukker.
Smør 6 små, ovnfaste skåle med smør og fordel frugten i skålene. Smuldr koldt smør med mel og sukker, hak nødderne og kom dem i sammen med kokosmelet.
Drys dejen over frugterne og bag dem i en 200° varm ovn i 10 min. Server med flødeskum.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
DEKORATIVE KAGER
Dekorer dine kager med den funktionelle sprøjtepose i 100% silikone fra SilikomArt. Kan købes for 149 kr. i Familie Journals shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Rabarber-vaniljekage
Rugbrødslagkage med hindbær
Kaneltærter med citruscreme
25 lækre opskrifter med æbler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)