Criquettes pandekager
Opskrift på Criquettes pandekager
(10-12 stk.)
2 æg
½ tsk. salt eller
2 spsk. sukker
1 dl iskoldt vand
65 g mel
2 dl kold mælk
3 spsk. smeltet smør
Smør til bagning
Pisk æggene godt med salt eller sukker samt det iskolde vand. Tilsæt melet og pisk blandingen glat. Pisk lidt efter lidt den kolde mælk i den tynde dej og til sidst det afkølede smør.
Bag små, tynde pandekager på en lille slip let-pande eller kom en lille klat smør på til hver pandekage. Beregn ca. ¼ dl dej til hver pandekage.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også: Pandekager med stegte æbler og figner
Uhm! pandekager...
Hyldeblomstpande-
kager med orange-
creme
Pandekagestak
med æbler og brom-
bær
Find endnu flere pandekager her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)