Opskrifter
Karens kaffe-appelsinkage
Søndag, 9. februar 2014af Redaktionen
Der er hverken mælk eller æg i kagen, men det bliver den ikke dårligere af
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2014/februar/uge-6/mad/06-karens-kaffe-appelsinkage-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til kaffe-appelsinkage
½ l lunken kaffe
¼ l sirup
1½ tsk. kanel
½ usprøjtet appelsin
1 tsk. ingefær
1 tsk. allehånde
1 spsk. hjortetaksalt
600 g hvedemel
Fremgangsmåde til kaffe-appelsinkage
Rør siruppen ud i kaffen. Riv appelsinskallen. Bland alle de tørre ingredienser med 1 spsk. fintreven appelsinskal og kaffesiruppen og rør til en jævn dej. Fordel dejen i en lille bradepande og bag den ved 180º i ca. 45 min. Tjek med en kødnål, om den er gennembagt. Afkøl kagen på en rist og skær den i tynde skiver ved serveringen.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Mormors krydderkage
Pastinakkage med sirup
Vi elsker muffins!