Opskrifter
Hjemmelavede flødeboller med mørk chokolade
Tirsdag, 22. juli 2014Opdateret 2 timer sidenaf Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Skal der være lidt ekstra til kaffen? Så prøv at lave disse lækre, hjemmelavede flødeboller, som er overtrukket med mørk chokolade. Her kan alle være med!

20 min
20 stk
Flødeboller
2-3 æggehvider
75 g sukker
75 g marcipan
150 g mørk chokolade
Fremgangsmåde
TIP: Du kan også overtrække flødebollerne med hvid chokolade og kom lidt citronskal i skummet eller drys med lakridspulver.
- Rul marcipanen ud og stik bunde ud på ca 2 cm i diameter.
- Pisk æggehviderne halvstive og derefter seje med sukkeret. Kom massen i en tylle.
- Sæt små tutter af skum på bundene. Hvis du ønsker smag, kan du drysse bundene med tørret frugtpulver eller lakridspulver.
- Stil flødebollerne i en 200° varm ovn i 3-4 min., så overfladen bliver lidt tør.
- Smelt og temperér chokoladen og træk den over skummet.

Dessert & Kage
Flødeboller med smag af appelsin og orangekrymmel

Dessert & Kage
Lakridsflødeboller med hvid chokolade og tranebær