Hindbær-jordbærsmør
250 g jordbær
250 g hindbær
125 g sukker
200 g smør
Skyl og nip jordbærren. Hæld alle bærrene i en skål og miks med stavblender. Hæld mosen i en gryde med sukkeret og kog det under jævnlig omrøring ca. 10 min., til konsistensen er sirupsagtig. Gnid blandingen gennem en sigte og lad det blive koldt. Pisk smørret luftigt med håndpisker og pisk bærsiruppen i lidt ad gangen.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Find flere opskrifter her...
Nødde-chokoladesmør
Lemoncurd
Koldhævede solboller
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)