(Ca. 20 stykker)
200 g blødt smør
200 g sukker
3-4 æg
250 g gulerødder
100 g hasselnødder
100 g mørk chokolade
60 syltet ingefær
225 g hvedemel
50 g grahamsmel
2 tsk. bagepulver
1 dl ahornsirup
Skræl og riv gulerødderne groft. Rist nødderne, til de begynder et dufte, og smuldr så meget af skindet af, som du kan. Hak dem groft. Rør smør og sukker luftigt, rør sirup i og pisk æggene i et ad gangen. Vend resten i dejen og kom i smurt lille bradepande (25 x 35 cm). Bages ved 165° i 1 time, til kagen slipper en strikkepind. Skæres i firkanter og pakkes i madpapir.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv flere lækre kager...
Små jordbærtærter
Muffins med citron og passionsfrugt
Billige kokosmuffins
Appelsinkage