Opskrifter

Jordbærtrifli med kokos

Søndag, 6. juli 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Mums! En skøn sommerdessert!

Opskrift på jordbærtrifli med kokos

(4 pers.)

165 ml kokosmælk (1 lille dåse)
2 spsk. sukker
2 æggeblommer
3 spsk. mælk
2 spsk. maizena
½ usprøjtet lime
1,5 dl piskefløde
100 g makroner
½ dl god portvin
200 g jordbær
Lidt limeskal til pynt

Fremgangsmåde til jordbærtrifli

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Kog kokosmælk og sukker op i en gryde. Pisk æggeblommerne sammen med mælk og maizena i en skål. Hæld den varme kokosmælk i æggeblandingen under konstant piskning og hæld det tilbage i gryden. Tilsæt 1 tsk. limeskal og lad cremen koge i 3 min. under omrøring, til cremen tykner. Lad cremen køle helt af, pisk fløden til skum og vend den i cremen. Læg creme, knuste makroner dryppet med portvin og jordbær i tern lagvis i 4 portionsglas og servér.












Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.