200 g ribs
200 g solbær
120 g rørsukker
2 æg
160 g sukker
1 dl fløde 9%
2 tsk. vaniljesukker
200 g mel
70 g kokosmel
2 tsk. bagepulver
1 dl piskefløde
1 dl fromage blanc
1 tsk. vaniljesukker
Ribs til pynt
Bland ribs og solbær med rørsukkeret og hæld dem i en 22 cm springform. Pisk ægget luftigt med sukkeret og rør fløden i. Bland vaniljesukker, mel, kokos og bagepulver og rør det i æggemassen. Hæld dejen over bærrene, bag kagen ved 180° i 60 min. og lad den afkøle. Pisk fløden til skum, rør fromage blanc med vaniljesukker og vend flødeskummet i. Fordel blandingen over kagen og pynt med klaser af bær.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Se flere opskrifter her...
Rabarberfirkanter
Eclairs med blåbær
Blomme-karamelkage