Sandkage med æble og kanel
Ingredienser til sandkage med æble og kanel
200 g sukker
1½ tsk. vaniljesukker
120 blødt smør
2 æg
1½ tsk. bagepulver
175 g hvedemel
1 dl mælk
1 æble
1 spsk. kanel
1 spsk. sukker
Fremgangsmåde
Rør sukker, vaniljesukker og smør sammen og pisk æggene i et ad gangen. Bland bagepulver og mel, rør det i skiftevis med mælken og kom dejen i en smurt sandkageform. Skyl æblet, fjern kernehuset og skær æblet i tynde både. Bland æblebådene med kanel og sukker og stik dem lidt ned i dejen. Bag kagen ved 180° i 60 min. og servér.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Anderledes marmorkage
Toscatærte
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)