(4 pers.)
250 g blåbær
1 spsk. flormelis
1 spsk. hakket mynte
2 spsk. marsala (italiensk hedvin)
1½ spsk. sukker
¾ dl marsala
3 æggeblommer
1 dl piskefløde
250 g hindbær
Bland blåbærrene med flormelis, mynte og marsala og lad dem trække i 30 min. Pisk sukker, marsala og æggeblommer sammen. Varm æggeblandingen over vandbad og pisk godt, til cremen begynder at tykne. Tag cremen af varmen og lad den blive helt kold. Pisk fløden til skum og vend den i marsalacremen. Bland hindbærrene med blåbærrene og fordel dem i 4 portionsglas. Hæld cremen over bærrene.
Dessertopskrift: Kristina Miechels
Flere gode desserter med bær...
Italiensk trifli med jordbær
Kirsebærdessert med chokolade
Frossen kirsebær-mandelroulade