Ærtesuppe med bacon
(4 pers.)
200 g kartofler
1 løg
1 fed hvidløg
8 dl hønsebouillon
200 g bacon i tern
200 g frosne ærter
1 dl cremefraiche
Salt og peber
Skræl kartofler, løg og hvidløg og skær dem i mindre stykker. Kog kartofler, løg og hvidløg i bouillonen i 15 min., til de er møre. Steg baconternene sprøde på en pande ved høj varme og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Tilsæt ærterne og lad suppen koge i yderligere et par min. Blend suppen med en stavblender og lad den koge op. Tilsæt cremefraichen, smag til med salt og peber og server med bacontern og groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SØDE KERAMISKE HJERTEFORME
De røde forme er ildfaste og kan bruges til bagning. De dekorative forme kan købes i Familie Journals Shop for 149 kr. (link fjernet)
Find masser af opskrifter på supper her...
Find flere opskrifter her...
Vårsuppe
Tomatsuppe med oregano og parmesan
Ærtesuppe med pocherede østers
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)