Aioli med ramsløg
Ingredienser til aioli
(Aioli til 4-6 pers.)
1 skive landbrød uden skorpe
2 pasteuriserede æggeblommer
½ spsk. æbleeddike
1 dl rapsolie
½ dl olivenolie
Salt, peber
8-10 fintsnittede ramsløg efter smag
Fremgangsmåde til aioli
Skær brødet i tern og blend dem sammen med æggeblommer, ½ tsk. salt og æbleeddike. Tilsæt olie langsomt i en tynd stråle, mens maskinen kører. Smag til med salt, peber og ramsløg.
TIP: I stedet for æbleeddike kan din aiolie krydres med lidt finthakkede skovsyreblade.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Bondesalat med nektarindressing
Brændenældetzatziki
Vårsuppe
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)