Opskrifter
Garam masala
Søndag, 13. marts 2011af Redaktion
En god krydderiblanding, der især benyttes i det indiske og pakistanske køkken
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/255a500ac3d74deb94c53cd1c6ee270a.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
1 tsk. spidskommen
5 grønne kardemommekapsler
6 sorte peberkorn
5 kryddernelliker
1 stang kanel
2 laurbærblade
6 tsk. korianderfrø
½ tsk. revet muskat
Rist krydderierne på en tør pande ved god varme, til de begynder at frigive deres duftstoffer. Sorter skallerne og kardemommekapslerne fra og kværn krydderierne i en krydderikværn, eller knus dem i en morter. Kom krydderblandingen i et glas med tætsluttende låg, til den skal bruges.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Citrussalt
Italienskinspireret kryddersalt
Krydderurtesalt, citrussalt og chilisalt
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)