Opskrifter

Gourmet-knækbrød

Torsdag, 26. juni 2014af Bente Dalsgård Andersen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Bente Dalsgård Andersen, Odder. Se hendes opskrift på gourmet-knækbrød her.

Opskrift på gourmet-knækbrød

(16 stk.)

125 g groft hvedemel
75 g hvid hvedemel
60 g havregryn
1½ dl nødder og frø (f.eks. hakkede hassel- eller valnødder, chiafrø, sesamfrø, hørfrø el. græskarkerner)
1 tsk groft salt
25 g smør
1 spsk. hasselnøddeolie
1½ dl vand

Fremgangsmåde til gourmet-knækbrød

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Bland mel, havregryn, nødder/frø og salt sammen og smelt smørret. Tilsæt smør, olie og vand og rør dejen godt sammen. Rul dejen ud, så den passer til en bageplade, læg den på bagepapir og skær den i 16 stk. Bag dem ved 200° varmluft i 15-18 min., lad dem afkøle helt og opbevar dem i en lufttæt dåse.