Pizzasnegle
Denne opskrift giver 14 stk. pizzasnegle
Det skal du bruge til pizzasnegle
Dej:
25 g gær
3 dl vand
1 spsk. rapsolie
1 tsk. salt
75 g havregryn
350 g hvedemel
Fyld:
150 g tomater
1 fed hvidløg
½ tsk. salt
1 spsk. tørret oregano
1 spsk. tomatpuré
200 g skinkestrimler
100 g revet ost
1 spsk. tørret oregano
Sådan laver du pizzasnegle
Rør gæren ud i vandet og rør olie, salt og havregryn i.
Tilsæt melet, ælt dejen godt igennem og stil den til hævning i 45 min.
Hak tomater, hvidløg, salt, oregano og tomatpuré sammen i en foodprocessor til en rå sauce.
Rul dejen ud til en 1 cm tyk firkant på et meldrysset bord og fordel saucen over dejen.
Bland skinke, ost og oregano og fordel blandingen over dejen.
Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 3 cm tykke skiver.
Læg skiverne i muffinsforme eller på en plade med bagepapir og bag dem ved 200° i 20 min.