Opskrifter
Rugboller med tranebær og chokolade
Onsdag, 4. marts 2015af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Bag nemme og lækre rugboller med tranebær og chokolade
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2015/februar/09/mad/rugboller-artikelny.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Opskrift på rugboller
(24 stk.)
1 pakke rugbrødsblanding (ca. 500 g)
Vand efter anvisning på pakken
100 g græskarkerner
100 g hakket chokolade
100 g tørrede tranebær
50 g mandler
50 g hasselnødder
50 g rosiner
Sådan laver du rugboller
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbradRør rugbrødsblandingen efter anvisningen på pakken og tilsæt de øvrige ingredienser. Fordel dejen i smurte portionsforme. Bag dem efter anvisningen på pakken. Rugmuffinsene er geniale som en hurtig eftermiddagssnack, når man er sulten og gerne vil spise relativt sundt.
Tip:
Hvis det skal gå endnu hurtigere, kan dejen også bruges til et rugbrød med tranebær og chokolade.