Toscakage med kokoslåg
Ingredienser til toscakage
(ca.15 stk.)
150 g smør
3 æg
250 g sukker
180 g hvedemel
70 g kakao
1 spsk. vaniljesukker
150 g mørk chokolade
Kokostosca
75 g mandelflager
75 g kokosmel
75 g sukker
3 spsk. lys sirup
¾ dl piskefløde
50 g smør
Fremgangsmåde til toscakage
Smelt smørret. Pisk æg og sukker let og luftigt. Bland mel, kakao og vaniljesukker. Hak chokoladen. Rør melblandingen og chokoladen i æggeblandingen sammen med smørret. Kom dejen i en beklædt form på ca. 22x30 cm og bag kagen ved 200º i 15 min. Kokostosca: Rør alle ingredienserne sammen i en gryde og varm blandingen op ved svag varme. Kom toscacremen over den halvbagte kage og bag den yderligere i ca. 10-15 min.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Æblemazarin
Lones kokoskage