Aubergine lasagne
(4 pers.)
20 min. + 30 min. i ovn
3-4 auberginer
1 dl olivenolie
1 løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
1 dåse hakkede, flåede tomater
Salt og peber
1 lille bundt basilikum
100 g revet emmentaler
200 g hytteost
1 kugle mozzarella
50 g revet parmesan
Tilbehør
Grøn salat og groft brød
Skær auberginerne i aflange skiver og salt dem. Kom en anelse olie i en gryde og steg de hakkede løg, hvidløg og hakkede gulerødder i 5 min. Tilsæt tomater, salt og peber og lad det koge mørt i 10 min. Blend det. Børst saltet af auberginerne og steg dem i olie, til de er gyldne. Riv emmentaler og parmesan og skær mozzarellaen i skiver. Læg fyldet og auberginer i lag i et ovnfast fad, start med auberginer, så tomatsovs, så basilikum og til sidst de fire slags ost - og gentag. Sættes i ovnen ved 200° i 30 min., til osten bobler lystigt. Serveres med salat og brød til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Gnocchi med bacon og spinatsovs
Pasta med pecorino og spinat
Omelet med skinke og ost
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)