Pasta med pecorino og spinat
(1 pers.)
20 min.
200 g hel spinat (frisk eller frossen)
10 g valnødder
30 g pecorino
25 g friskrevet parmesan
60 g pasta
Salt og peber
Tilbehør
Tomatsalat af 100 g tomater og hakket, rå løg
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Damp den friske spinat ganske let, så den falder sammen. Bland med valnødder og de fint revne oste, der smelter ved varmen fra pastaen. Smag til med salt og peber. Server med tomatsalat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Gnocchi med bacon og spinatsovs
Canneloni med kylling
Ravioli med tomatsovs
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)