(2 pers.)
20 min.
2 laksestykker uden ben
1 rødløg
1 fed hvidløg
½ dl hakket persille
½, usprøjtet citron
1 dl kvark
Salt og peber
Tilbehør
Persilleristede kartofler og salat
Læg laksestykkerne på skindsiden og skær et snit i midten af lakseskiven. Hak løg og hvidløg fint og bland dem med persille, revet citronskal, 1 tsk. citronsaft, kvark, salt og peber. Fordel blandingen i snittene i laksestykkerne og læg dem i et ovnfast fad. Bag laksen ved 175° varmluft i 15 min. og server med persilleristede kartofler og salat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FLOT FORÅRSFARVET SKÅL
Lille sød skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker i. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Lakselasagne
Dampet lyssej med reje-sellerimousse
Grillet laks med citron og asparges
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)