Lakselasagne
(4 pers.)
650 g laksefileter
100 g røget laks
3 spsk. smør
4 spsk. mel
5 dl mælk
2½ dl madlavningsfløde
50 g revet ost
Salt og peber
250 g lasagneplader
300 g optøet, hakket spinat
Steg laksefileterne let og skær den røgede laks i strimler. Smelt smørret, rør melet i og bag op. Tilsæt mælken lidt ad gangen under omrøring og lad sovsen koge godt igennem. Tilsæt fløde og ost og smag til med salt og peber. Smør et ovnfast fad og beklæd med lasagneplader. Fordel herefter spinat, laksefilet og laksestrimler samt endnu et lag plader over og slut af med ostesovsen. Bag lasagnen ved 200° i 30 min. og server med brød.
Madopskrift: Lilian Kastaniegaard
SUPERFLOT BRØDBOKS
Brødboks i superflot 50-retrostil fra Ib Laursen der holder dit brød frisk og appetitteligt.
Klik her for at købe den fine boks i shoppen (link fjernet)...
Find flere opskrifter her...
Rød lasagne med parmaskinke
Grønsagslasagne
Skaldyrslasagne
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)