(4 pers.)
30 min.
500 g stegt kød (f.eks. rester af kamsteg, nakkefilet el. oksesteg)
3 løg
700 g kartofler
1 spsk. smør
I dl bouillon
4 æg
1 spsk. smør
Tilbehør
Sennep, groft rugbrød, rødbeder og HP sauce
Skær kød og løg i tern, skræl kartoflerne og skær også dem i tern. Rist løg og kartofler i smørret ved middelhøj varme i 4-5 min., til de er jævnt gyldne. Tilsæt bouillon og lad kartoflerne simre møre ved lav varme, til væden er væk. Tilsæt kødet og lad det stege med i 5-7 min. ved middelhøj varme. Spejl æggene på en pande i smørret ved lav varme og server med rugbrød, sennep, rødbeder og HP sauce.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Oksegryde med øl og rødder
Bankekød
Mørbradgryde