Bønnesalat med andebryst
Opskrift på bønnesalat med andebryst
(3 pers.)
20 min.
1 ds. kogte kidneybønner
200 g kogte kartofler
200 g grønne bønner
2 spsk. olivenolie
2 tsk. hvidvinseddike
1 spsk. hakket persille
1 spsk. hakkede kapers
1 andebryst
Salt og peber
1 spsk. olie
100 g skalotteløg
4 fed hvidløg
1 spsk. ahornsirup
Tilbehør
Groft brød
Skyl kidneybønner, skær kartofler i tern og damp de grønne bønner let. Pisk olie, eddike, persille og kapers sammen og vend kidneybønner, kartoffeltern og grønne bønner i. Krydr andebrysterne med salt og peber og steg det i olien ved middelhøj varme i 7 min. på hver side. Pil løg og hvidløg og skær skalotteløgene i kvarte og hvidløgene i skiver. Svits løg og hvidløg, til de begynder at tage farve. Tilsæt siruppen og steg i yderligere 2 min. Anret bønneblandingen på et fad og læg skiver af andebryst og løgene over og server.
Madopskrift: Krisrina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Andebryst med bulgursalat
Krydret kyllingefad
Stegt andebryst med fennikel og appelsin
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)